Lokalen gelegen in een straal van 10 kilometer

1 groot lokaal (2 kleine lokalen samen) 2 gewone lokalen en een apart keukenlokaal. keuken heeft een industriële kookplaat en dito dampkap. bord, glas en bestekaanwezig voor 35 personen, alsook potten, pannen en ander keukengerief. koelkast met diepvriesvakje. 1 toilet en wasbakken. douchen kan op aanvraag en gratis in de sporthal. rondom ons lokaal ligt een \\\\\\\\\\\\\\\'wal\\\\\\\\\\\\\\\', betreden mag mits aanvraag op voorhand en toestemming van de lokaalmeester.

Je zoekt nog een locatie voor een groepsraad, vergadering of activiteit? Als scoutsgroep uit Zuidwest Vlaanderen kan je gratis ons gouwhuis gebruiken? NIET VOOR WEEKENDS + ENKEL SCOUTSGROEPEN ZUIDWEST VLAANDEREN verdere info of boekingen, gouwhuis@gouwzuidwestvlaanderen.be

Wij verhuren onze lokalen voor jeugdverenigingen, gewestgroepen. Niet langer voor Leidingsgroepen. Huurders brengen best zelf gasbekkens, potten en pannen mee. Er is wel een gasfornuis aanwezig, maar dit is niet genoeg voor grote groepen. Bij het huren van de lokalen kan u gebruik maken van een groot terrein met grasveld en speelplein.

OPGELET: onze lokalen worden momenteel niet verhuurd !! Dus geen verhuur tot .... ? Onze lokalen zijn te huur voor weekends met leden. Weekends voor leiding accepteren wij niet! Als huurder beschik je over 2 vrij grote, 2 middelmatige en een eerder klein lokaal (goed te gebruiken als leidersruimte). Eender welk lokaal kan gebruikt worden als slaapplaats, wel zijn er geen matrassen of bedden voorzien. Ieder van deze lokalen beschikt over degelijke verwarming. Naast deze lokalen is er ook nog een kleine keuken (geen materiaal aanwezig) en een toilet ter beschikking. De lokalen zijn beschikbaar van vrijdag 18uur tot zondag 13uur, bij uitzondering kunnen deze uren variëren. Alle info omtrent prijzen en afspraken zijn te verkrijgen via verhuur@scoutingstasegem.be.

Onze lokalen zijn gelegen in Stasegem, vlak naast "de Gavers". Verder vind je rond de lokalen een groot grasveld, speelplein en zandbak. Op wandelafstand vind je een bakker en slager. De Gavers is de ideale plaats om een groot bosspel te spelen, een tocht uit te stippelen, een partijtje te zwemmen,... Er zijn vele speel- en ligweiden, wandelpaden. Een aanrader om naartoe te gaan als je bij ons op weekend komt! Verhuren kan enkel tijdens het werkjaar, in de zomervakantie verhuren we onze lokalen niet. (Oud-)leidingsploegen zijn niet toegestaan.

Voor verdere informatie en afspraken in verband met het huren van onze lokalen of andere kan contact opgenomen worden met de verhuurverantwoordelijke.


latitude:    longitude:   

Enkele willekeurige foto's van lokalen in een straal van 10 kilometer.

lokalen-scouting-deerlijk
chiroheem-zwevegem
scoutslokaal-stasegem
chiroheem-stasegem
chiroheem-joeki
COMMENTAAR

Informeer je over het lokaal.

De lokalenverhuur databank maakt een overzicht van welke groepen waar en wanneer op kamp/weekend gingen. De beste info over een lokaal haal je immers bij de groep die er al geweest is.

Lokaal gegevens voor eigenaars en groepen

De databank kan aangevuld worden door zowel lokaal eigenaars alsook door de groepen die er op kamp/weekend gingen.

Zie je foute gegevens ?

De databank wordt onderhouden door de groepen zelf. Breng de verhuur verantwoordelijke op de hoogte !